Ik verlang ernaar dat christenen in Kampen, haar omgeving en in heel Nederland weer in de openbaarheid gaan treden. Juist in deze crisis waarin we ons momenteel bevinden mogen we ons licht laten schijnen. Jezus leeft en de kerk in Nederland zal herleven. Dat blijft mijn motto!

Ik ontving een aantal weken geleden een droom van God waarin ik tientallen mensen God zag aanbidden op een groot terrein, en vanuit daar zag ik rivieren van levend water stromen door de straten van Kampen. Waarin ik sterk ervoer dat er de komende tijd duizenden mensen tot Jezus zullen komen, doordat meer en meer mensen bekrachtigd gaan worden met het vuur van de Heilige Geest en vanuit daar het evangelie gaan verkondigen op de plekken waar ze zijn.

Heb jij het verlangen om God alle eer en aanbidding te geven en Hem te gaan vragen wat hij in jouw eigen leven de komende tijd wilt gaan doen?
Meld je aan en beleef een geweldige avond in de aanwezigheid van de Here Jezus!

Max 100 personen! Aanmelden verplicht!, tickets zijn gratis!

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-openlucht-worship-night-kampen-116462385129
Datum & tijd
30 August 2020
19:30 - 21:00
Adres
Stadhuis Kampen
Burgemeester Berghuisplein 1
8266 HA Kampen
Contact
Jelthe Kloens
0615370209

jelthe10@gmail.com
Toegang
Gratis
Soort locatie
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media