Maak het bij Quintus! Dat is het motto voor seizoen 2020-2021 van het kunstencentrum aan de Vloeddijk. Want kunst maak je met je handen, je hoofd en vanuit je hart. Het is een manier om jezelf te uiten en gelijkgestemden te ontmoeten. Het geeft ook plezier, schept ruimte in je hoofd, biedt ontspanning en ontwikkelt je creatieve talent. Hoe? Dàt laat Quintus zien tijdens de open lessen muziek, dans, theater, kunst & ambacht.

Quintus Open start op Monumentendag met een kleurrijk programma, zowel in Quintus als op diverse locaties in de stad. Ook de rest van de week zijn er verrassende activiteiten en natuurlijk alle open lessen! Je kunt snuffelen bij open ateliers, lessen en repetities, vragen stellen aan docenten of gewoon sfeerproeven en vrijblijvend meedoen. Kijk voor meer informatie over het programma op www.quintuskampen.nl .
Datum & tijd
12 September 2020
10:30 - 13:00
Adres
Quintus
Vloeddijk 38
8261GC Kampen
Contact
Quintus, centrum voor kunst en kunsteducatie
038-3371200
www.quintuskampen.nl
info@quintuskampen.nl
Toegang
Gratis
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media