Claptunes spelen op 13 september een matinee voorstelling in 't Ukien. De zaal gaat open om 14.00 uur en de show begint om 15.00 uur.

Eric Clapton, één van de grootste gitaristen allertijden. Veelzijdig, roemrucht, grillig, onvoorspelbaar. Maar altijd van grote klasse en songs die de tand des tijds moeiteloos hebben doorstaan.

Claptunes brengt een tribute aan 'Mr. Slowhand'. Een muziekreis door de Clapton-decennia, die de luisteraar meeneemt naar Cream, Blind Faith, Derek and the Dominos en uiteraard het solowerk van Eric Clapton.

Clapton-classics als Cocaïne, Wonderfull Tonight, Sunshine of your love, Layla en Crossroads komen uiteraard voorbij, maar evengoed de wat minder bekende stukken uit het omvangrijke oeuvre van Eric Clapton. Claptunes gaat altijd uit van de orginele versies, maar schuwt hier en daar een eigen sausje niet. Dynamiek, groove, improvisatie en bovenal passie staan daarin centraal. Een tribute ja, maar wel op een eigenzinnige manier. Precies zoals Clapton was.

Dat doet de uit de Achterhoek afkomstige band inmiddels ruim vijf jaar. Initiatiefnemer van deze tribute is zanger/gitarist Stef Woestenenk. Hij verzamelde een ervaren band om zich heen. Rasmuzikanten, met de energie van jonge honden, die hun sporen hebben verdiend in bands als MoonYard, Veldman Brothers, Tony Spinner en succesvolle tributes aan CCR, JJ Cale en Jethro Tull.

Claptunes speelde de afgelopen tijd door heel Nederland en in Duitsland. Op grote festivals als de Zwarte Cross en het Roepaen Woodstock Festival, maar evengoed in gerenommeerde clubs als Bluescafé Apeldoorn, l'Esprit Rotterdam, Roepaen Ottersum en The Shack Amsterdam.

Claptunes:

Stef Woestenenk - gitaar, leadzang

Henk Buiting - Hammond, piano, zang

Han Thie - bas, zang

Han Neijenhuis - drums
Datum & tijd
13 September 2020
14:00 - 17:00
Adres
't Ukien / MFC Korteweg 4
Korteweg 4
8261DC Kampen
Contact
Evert-Jan Wierbos
0384691502
http://www.ukien.nl
info@ukien.nl
Doelgroep
Volwassenen
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media