Op zaterdag 7 november 2020 staat in de prachtige en imposante Bovenkerk van Kampen het 4e Quintus Orgelconcours op het programma. Tijdens dit concours laten organisten tussen de 12 en 30 jaar - die in binnen- of buitenland les hebben bij kunstinstellingen, conservatoria, muziekscholen of privé-docenten - horen wat zij op het gebied van orgelspel in hun mars hebben.

Vakjury
De vakjury bestaat dit jaar uit Dr. Wolf Kalipp (muziek- en cultuurwetenschapper Hannover/Soest, Duitsland), Evan Bogerd (cantor-organist Westerkerk Amsterdam) en Sander van den Houten (organist Evangelisch Lutherse kerk Den Haag). Tijdens de voorrondes (9.00 uur tot 15.00 uur) worden twee kandidaten geselecteerd die tijdens het finaleconcert (16.00 - 17.00 uur) spelen voor de 1e en 2e prijs. Deelnemers ontvangen een kort juryrapport.

Deelnemen
Kosten voor deelname aan het Quintus Orgelconcours bedragen €30,- per spelende deelnemer. Deelnemers kunnen zich inschrijven door het inschrijfformulier te downloaden op quintuskampen.nl. Of vraag het inschrijfformulier op via info@quintuskampen.nl. De sluitingstermijn voor opgave is zaterdag 17 oktober 2020. Er kunnen maximaal 18 deelnemers worden toegelaten.

Publiek
Tijdens het Orgelconcours kan het publiek thuis meegenieten (helaas is publiek niet toegestaan). Belangstellende luisteraars kunnen de link naar de lifestream vinden op de website: www.quintuskampen.nl.
Datum & tijd
07 November 2020
09:00 - 17:00
Adres
De Bovenkerk
Koornmarkt 28
8261JX Kampen
Contact
Quintus
0383371200
www.quintuskampen.nl
info@quintuskampen.nl
Toegang
Gratis
Betaald
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media