Nederland viert Burendag op zaterdag 26 september en Quintus doet mee! Het kunstencentrum sluit aan bij dit initiatief van het Oranje Fonds en Douwe Egberts met een supertoffe (gratis!) activiteit voor binnenstadbewoners van alle leeftijden. Tussen 10.00 en 13.00 uur kun je op de binnenplaats van Quintus een eigen insectenhotel maken, voor je tuin, de straat, het plein of hofje waar je in de binnenstad van Kampen woont.

WAAROM BURENDAG?
Burendag wordt ieder jaar op de 4e zaterdag in september gevierd. Het is een dag waarop de buurt gezellig samenkomt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt. Daarom kun je bij Quintus aan de slag met het maken van insectenhotels voor de binnenstad. De insectenhotels kunnen op verschillende plekken in de binnenstad worden opgehangen. Op een openbare plek of juist in een hofje, straat of achtertuin. Goed voor de natuur én dus voor de leefbaarheid in de binnenstad!

BURENDAG BIJ QUINTUS
Dit jaar gaat Burendag net iets anders dan anders: met voldoende afstand tussen elkaar en op een veilige manier. Woon jij in de mooie binnenstad van Kampen? Dan ben je op 26 september tussen 10.00 en 13.00 uur van harte welkom op de binnenplaats van Quintus! Alleen, samen met je buren of met je gezin. Kinderen tot 9 jaar wordt gevraagd samen met een ouder/verzorger te komen. Vanaf 9 jaar tot 99 kan je lekker zelfstandig aan de slag. Daarnaast zal er een lekker kopje koffie/thee en limonade geschonken worden en zijn er leuke spelletjes voor kinderen en jongeren. Je hoeft je niet aan te melden voor Burendag bij Quintus. Kom tussen 10.00 en 13.00 uur langs bij de Vloeddijk 38, check of er - gezien de coronamaatregelen - voldoende ruimte is en ga lekker aan de slag met je eigen insectenhotel voor de binnenstad van Kampen!

ORANJE FONDS
Deze gratis Burendag-activiteit wordt mede mogelijk gemaakt door het Oranje Fonds.
Datum & tijd
26 September 2020
10:00 - 13:00
Adres
Quintus (binnenplein)
Vloeddijk 38
8261GC Kampen
Contact
Quintus
0383371200
www.quintuskampen.nl
info@quintuskampen.nl
Toegang
Gratis
Soort locatie
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media