De pepernoten liggen in de winkel en dus is Pakjesavond alweer in zicht. Of toch in ieder geval al bijna! Op zaterdag 28 november zijn de allerkleinsten en hun (groot-)ouders aan de Korteweg 4 welkom bij De Kamper Sinterklaasshow.

Een uur lang genieten van sinterklaasliedjes, pieten en natuurlijk: Sinterklaas! Wijz Kampen en ’t Ukien presenteren: De Kamper Sinterklaasshow. Gertjan van der Weerd en Geert Leurink verzorgen de muziek en zingen samen met de kinderen liedjes uit het sinterklaasrepertoire.

Vanwege corona zijn er vaste zitplaatsen voor (groot-)ouders. Kinderen mogen gezellig op schoot of lekker op de kussens bij het podium. Tickets zijn verkrijgbaar via www.ukien.nl. Tickets kosten voor volwassenen €5,00 en voor kinderen t/m 12 jaar €2,50. Voor de kinderen is daar een beker ranja en wat lekkers bij inbegrepen. Per kind kunnen maximaal 2 begeleiders mee, omdat er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is.

Afhankelijk van de gezinssamenstellingen kan het zijn dat er in de week voor de Kamper Sinterklaasshow nog extra tickets vrij komen. Houd Facebook en Instagram in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws rondom de show. Let goed op, er zijn op 28 november meerdere shows: om 09.00u, 11.00u en 13.00u.
Datum & tijd
28 November 2020
09:00 - 15:00
Adres
't Ukien / MFC Korteweg 4
Korteweg 4
8261DC Kampen
Contact
Anne Louise Sikkema
0384691502
http://www.ukien.nl
info@ukien.nl
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media