Het is 'Kom Erbij Week' in Kampen van 1 t/m 9 oktober, met gezellige, creatieve en actieve, gratis activiteiten. Ook Quintus doet mee met onder andere deze actieve Rollator Wandelroute!

Onder leiding van kunsthistorica Trudi Brink maken we een korte wandeling vanaf Quintus richting poorten en stadspark. Trudi geeft onderweg toelichting bij diverse bijzondere elementen in de route. Terug in Quintus staat een lekker kopje koffie klaar en kunnen de deelnemers genieten van de film die over de monumenten van Kampen is gemaakt. Dus loopt u zelf met een rollator of heb jij een vader, moeder, opa, oma, buurvrouw of buurman die gebruikt maakt van een rollator? Kom alleen of samen en wandel gezellig mee!

Locatie: start bij Quintus, Vloeddijk 38 in Kampen
Dag: woensdag 7 oktober
Tijd: 9.30 tot circa 10.30 uur

In verband met corona-regelgeving is opgave gewenst via info@quintuskampen.nl 
Datum & tijd
07 October 2020
09:30 - 10:30
Adres
Quintus
Vloeddijk 38
8261GC Kampen
Contact
Quintus
0383371200
www.quintuskampen.nl
info@quintuskampen.nl
Doelgroep
Senioren
Toegang
Gratis
Soort locatie
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media