De wereldberoemde schilder Rembrandt van Rijn zag het al: niemand is perfect en dat hoeft ook helemaal niet! Juist unieke oren, een glimmende beugel of lange slungelarmen maken een mens uniek. Tijdens deze illustratieworkshop gaat Quintus nog een stapje verder…Je gaat leren dat in een illustratie alles mogelijk is met als resultaat een uniek en illustratief portret van een zelfverzonnen personage in gemengde techniek. Doe je mee? Kom samen met je vriendje of vriendinnetje, broer of zus naar deze toffe workshop want het is ook nog eens reuze gezellig!

Aanmelden
De workshop op donderdagochtend 15 oktober is voor kinderen vanaf 8 jaar en ouder en voor jongeren. De kosten zijn €12,50 p.p. Inschrijven kan via de volgende link: https://bit.ly/32TUiau 

Voordelig naar het Stedelijk Museum
Deze workshop is een samenwerkingsproject met het Stedelijk Museum Kampen. Wat extra leuk is: meedoen met de workshop bij Quintus betekent dat je ook nog met 40% korting naar de beeldende expositie 'Oog voor het oor, de oren van Rembrandt door de ogen van Jan van Driel' in het museum kunt gaan! Dus.... meld je snel aan en je hebt een superleuke dag! Kaartjes voor het museum zijn rechtstreeks te bestellen via de website van het Stedelijk Museum Kampen (www.stedelijkmuseumkampen.nl).
Datum & tijd
15 October 2020
10:00 - 12:00
Adres
Quintus
Vloeddijk 38
8261GC Kampen
Contact
Quintus
0383371200
www.quintuskampen.nl
info@quintuskampen.nl
Toegang
Gratis
Betaald
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media