Je kunt in deze decemberworkshop bij Quintus zelf een linosnede gaan maken van een Madonna met kind. Een linosnede kun je vaker afdrukken, dus op deze manier kun je zelf ook een persoonlijke decembergroet in oplage maken. Kunstenares en docente Lydia Roelofsen legt het je precies uit en laat inspirerende voorbeelden zien.

Deze decemberworkshop linosnede is voor alle leeftijden, vanaf 8 jaar. Kinderen in de basisschoolleeftijd (vanaf 8 jaar) graag onder (gratis) begeleiding van een volwassene. Inschrijven kan in dit geval onder de naam van het kind.

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus meld je snel aan als je interesse hebt. Dat kan via https://bit.ly/2VZvA4c 
Datum & tijd
11 December 2020
15:30 - 17:30
Adres
Quintus
Vloeddijk 38
8261GC Kampen
Contact
Quintus
0383371200
www.quintuskampen.nl
info@quintuskampen.nl
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media