? Ga je ook genieten van De Lichtjesroute door de Polder Mastenbroek? ?

Tijdens de donkere dagen voor kerst zetten Gastvrij Mastenbroek en IJsseldelta Boert Bewust de polder Mastenbroek in het licht.
Op 21, 22, 23 en 24 december kan vanaf schemertijd een route worden gereden langs prachtig verlichte boerderijen en objecten zoals de eeuwenoude kerk in Mastenbroek. De lichtroute is geheel coronaproof georganiseerd. Mastenbroek in het licht bekijk je helemaal vanuit de eigen auto. De eenrichtingsroute kan eenvoudig worden gereden via borden die in de polder geplaatst worden maar ook via het speciale routekaartje.
Geniet van de mooie verlichte boerderijen en objecten maar maak ook kennis met de cultuur(historie) en de geschiedenis van de boerderijen en haar bewoners.

Op onderstaande pagina staat een korte beschrijving vermeld over de boerderijen en objecten die in het licht worden gezet. De boerderijen en objecten staan vermeld op volgorde van de eenrichtingsroute en kunnen eenvoudig aan de hand van het adres en huisnummer opgezocht worden.

https://www.ijsseldeltaboertbewust.nl/activiteiten/

– het is niet toegestaan om tijdens de lichtroute uit de auto te stappen
– check vooraf de website of de lichtroute doorgaat
– het rijden van de route is op eigen risico

Mastenbroek in het licht wordt mede mogelijk gemaakt door:
Provincie Overijssel
Rabobank
LTO Noord
Waterschap Drents Overijsselse Delta
Alfa Accountants
4D Makelaars
Gemeente Kampen
Gemeente Zwartewaterland
Gemeente Zwolle

 beschrijvingen deelnemende boerderijen en objecten op website

Kijk voor alle actuele informatie op: IJsseldelta Boert Bewust | https://www.ijsseldeltaboertbewust.nl/activiteiten/ | https://poldermastenbroek.nl/

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media