We zijn een fijne school waar iedereen elkaar kent. Het draait er om jou. Wat kun jij al en wat wil je nog graag leren? We houden rekening met jouw interesses, ambities, talenten en niveau. Je krijgt onderwijs dat bij jou past: op maat.

Online open dagen
Binnenkort zijn onze online open dagen, nog een beetje een nieuw fenomeen. En de naam zegt het al: het zijn onze 'gewone' open dagen, maar dan online. Eerlijk is eerlijk, natuurlijk vinden wij het ook het allerleukste om jou gewoon in onze gebouwen te ontvangen voor een open dag. Juist dit persoonlijke contact vormt de kern van onze visie op onderwijs. Maar wij zorgen ervoor dat jij online een zo goed mogelijk beeld van het Ichthus College kan krijgen!

We hebben online open huis voor je gemaakt. Kom je kijken?
Er zijn 3D tours van onze locaties, én filmpjes daarin van en door onze leerlingen.
Ook kan je je daar aanmelden voor een persoonlijke rondleiding. Dat mag en kan gelukkig wel!
http://voorlichtingvokampen.nl/
Datum & tijd
29 January 2021
16:00 - 20:00
Adres
Online
https://voorlichtingvokampen.nl/2021/ 1
8265 CJ Kampen
Contact
PR & Communicatie Ichthus College
088-850 74 50
http://ichthuskampen.nl
info@ichthuskampen.nl
Doelgroep
Jongeren
Toegang
Gratis
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media