Kleuters kunnen in de voorjaarsvakantie hun energie helemaal kwijt bij Quintus tijdens deze heerlijke (coronaproof!) workshop Kleuterdans!

Kleuters hebben een groot inlevingsvermogen en veel bewegingsenergie. Ze willen bewegen: draaien, zwaaien, dansen – kortom hun eigen bewegingsmogelijkheden ontdekken. Naast de motorische ontwikkeling worden ook de expressiviteit en muzikaliteit ontwikkeld en gestimuleerd.

Let op! Kleed je warm aan want vanwege de coronamaatregelen dansen de kleuters ditmaal buiten in de tent. Koud? Welnee, met de warming-up zijn we binnen no-time op temperatuur. Wie weet komen we zelfs al in voorjaarsstemming met leuke lenteliedjes!

Deze kleuterdans workshop is geschikt voor jongens en meisjes tussen de 4 en 6 jaar en kost 6 euro per kind. Inschrijven kan via deze link: https://bit.ly/3jUvztB  

Dans je lekker mee?
Datum & tijd
24 February 2021
10:30 - 11:15
Adres
Quintus (binnenplein)
Vloeddijk 38
8261GC Kampen
Contact
Quintus
0383371200
www.quintuskampen.nl
info@quintuskampen.nl
Toegang
Betaald
Soort locatie
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media