Deze voorjaarsvakantie hoeft jouw energieke peuter zich niet te vervelen, want Quintus organiseert een workshop Peuterdans, geheel coronaproof!

Peuterdans is plezier in bewegen! Op speelse wijze wordt de motoriek en muzikaliteit van de peuter gestimuleerd. Eenvoudige dansoefeningen wisselen we af met speelse dansexpressie-opdrachten. En dat alles aan de hand van leuke thema’s, zoals de dierentuin, het circus of de seizoenen.

Let op! Kleed je warm aan want vanwege de coronamaatregelen dansen de peuters ditmaal buiten in de tent. Koud? Welnee, met de warming-up zijn we binnen no-time op temperatuur. Wie weet komen we zelfs al in voorjaarsstemming met leuke lenteliedjes!

De workshop Peuterdans is voor jongens en meisjes van 2,5 tot 4 jaar en kost zes euro per kind. Inschrijven kan via deze link: https://bit.ly/2ZibCUb 

Dans je lekker mee?
Datum & tijd
24 February 2021
09:30 - 10:15
Adres
Quintus (binnenplein)
Vloeddijk 38
8261GC Kampen
Contact
Quintus
0383371200
www.quintuskampen.nl
info@quintuskampen.nl
Toegang
Betaald
Soort locatie
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media