Hierbij gaan we samen iets maken of bouwen terwijl je tegelijkertijd iets over techniek leert. Je kunt hier gratis aan meedoen zonder aanmelding vooraf. De materialen die we gebruiken heb je in huis. Voorafgaande de workshop verzamel je de materialen en zodra de workshop begint kan je gelijk aan de slag. Na afloop van de workshop heb je gelijk je eindresultaat.

Bouw je eigen mini flipperkast - 17 februari van 13:30 -14:30 uur
Een flipperkast is een speelapparaat. Je schiet een knikker weg en je probeert hem in een vakje te krijgen met de zoveel mogelijk punten. We gaan er zelf een bouwen van karton, papier en lijm. Doordat we er een stuk elastiek aan vast maken kun je de knikker een flinke duw geven. Deze workshop geeft dubbel plezier; eerst lekker knutselen en daarna kun je ook nog fijn spelen met je zelfgebouwde flipperkast.

Deelname workshop
Klik op deze gratis zoomlink (zoomsessie 17 februari) voor deelname aan de online KidsLab workshop op 17 februari van 13:30 - 14:30 uur en zorg dat je alle benodigdheden bij de hand hebt. Je mag natuurlijk je beeld en geluid uitzetten als je dat prettiger vindt. We gaan er samen met de kinderen een gezellige en leerzame online KidsLab middag van maken!

Eindresultaat delen? Gebruik de hashtag #tetemkidslab op Instagram en wij delen je eindresultaat op onze Instagram pagina!

Benodigdheden
Naast een computer om de online Zoomsessie te volgen heb je voor deze workshop de volgende huis-, tuin- en keukenspullen nodig:

Paar knikkers of grote kralen
(Gekleurd) karton (bijvoorbeeld een oude doos)
Papier
Lijm (of lijmpistool)
Potlood, stiften
Liniaal
Schaar en scherp mes
Snijplank of snijjmat
Plakband
(papieren) rietje of een stokje
Elastiek
Knutselspullen om te versieren

Datum: woensdag 17 februari 2021
Tijd: 13:30 tot 14:30 uur
Waar: Online
Voor wie: Basisschool kinderen, Jeugd en jongeren, Voor alle leeftijden
Prijs: Gratis
Datum & tijd
17 February 2021
13:30 - 14:30
Adres
de Bibliotheek Kampen / Online
Oudestraat 216
8261CA Kampen
Contact
Jirina Hoitink
+31 38 333 1828
https://www.bibliotheekkampen.nl/agenda/basisschool-kinderen/560-kidslab-bouw-je-eigen-mini-flipperkast
marketing@bibliotheekkampen.nl
Toegang
Gratis
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media