Het Dictee van KAMPEN wordt jaarlijks georganiseerd door Rotaryclub Kampen. Door Covid-19 nu niet vanuit het Ichthus college maar via de kanalen van RTV IJsselmond. Online en op TV.

Het dictee begint om 19.30uur. Inschrijven kan door een mail te sturen naar: dicteevankampen@gmail.com.

Het inschrijfgeld (individueel)is € 15,-per persoon. Ook teams kunnen deelnemen. Per team (5 deelnemers) betaalt u € 70,-. Na betaling kunt u rond 10 april het programma, de inlogprocedure en de spelregels in uw mailbox tegemoetzien .

De opbrengst van het dictee gaat volledig naar het goede doel: Orange Babies, Voor de aanschaf van Covid 19 beschermingsmiddelen. Orange Babiesis een stichting die als voornaamste doel heeft zwangere vrouwen met hiv en hun baby's in Afrika te helpen.
Datum & tijd
15 April 2021
19:30 - 20:45
Adres
RTV IJsselmond TV en Online
Oudestraat 216a
8261 CA Kampen
Contact
Aart Kleijer
038-3322116 / 06-2907 3665
https://www.rtvijsselmond.nl
redactie@rtvijsselmond.nl
Toegang
Gratis
Betaald
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media