Zoals beloofd zijn wij keihard bezig geweest met een Liveshow voor alle Kampenaren. Hiermee presenteren wij onze nieuwe vereniging aan jullie en kunnen jullie ongelofelijk mooie prijzen winnen.

Deze professionele en gezellige show wordt vanuit de Stadsgehoorzaal live geregistreerd en uitgezonden via RTV IJsselmond op tv en streaming. De link wordt binnenkort met jullie gedeeld.

Het wordt een avondvullende Bingo, Borrel & Beats show, vol met muziekoptredens van lokale artiesten, talenten vanuit de sport en natuurlijk een grap hier en daar. We verbinden hiermee de binnenstadondernemers aan sport, kunst en cultuur.

Het theater zal feestelijk worden geopend door de Burgemeester waarna jullie worden meegenomen naar de grote zaal. Daar zal in een “Vrienden van Amstel-sfeer” worden gestart met een optreden van No Brakes gevolgd door de presentatie van het BOK bestuur. Geri de Windt en Michiel de Groot zullen de eerste Bingoronde presenteren. Andere presentaties worden verzorgd door o.a. Jac Ruiten en Rob van de Weerd (Op zien Kampers Ronde), Marianne Stoeltie en Dennis (Discoballenronde), Jos Hogenbirk en Leonie Post (Code Kampen Ronde).

Alle rondes worden afgewisseld met het Bandjesavond gevoel: optredens van Jac Ruiten in Cafe Eigenwijs, Soul&Bliss in De Stomme van Kampen, Mat van Dalfsen in ‘t Kroegje en Midnight Madness in de Majesteit en dan nog diverse kunst en sportacts op het podium tijdens de bingorondes.

Het wordt dus echt een mega programma voor en door Kampenaren namens ons allemaal. Alle artiesten treden gratis op en alle medewerkers van de Stadsgehoorzaal en RTV IJsselmond helpen ons al weken gratis mee. Hoe tof!

De kaartverkoop zal binnenkort starten. We laten jullie nog weten hoe dit in zijn werk gaat. Per bingoboekje vragen we 3 euro, voor een straatje van 6 boekjes betaal je maar 15 euro. Doen jullie allemaal mee?

www.bok-online.nl

Datum & tijd
24 April 2021
20:00 - 22:00
Adres
Binnenstadsondernemers KAmpen

Kampen
Contact
Binnenstadsondernemers Kampen

www.bok-online.nl
info@bok-online.nl
Doelgroep
Kinderen
Jongeren
Volwassenen
Senioren
Toegang
Gratis
Betaald
Soort evenement
Festival
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media