Tijdens deze creatieve workshop zeefdrukken in de meivakantie ga je aan de slag met een print, die je gaat drukken op een katoenen tas. Je mag kiezen uit een bestaand sjabloon én je ontwerpt zelf een sjabloon. De afbeelding bestaat uit twee kleuren die je na elkaar gaat drukken. Je leert ontwerpen, een raam belichten en het zeefdrukken zelf. Na afloop heb je je eigen, originele, bedrukte tas!

De workshop 'Zeefdruk je eigen tas' duurt twee uur en is voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. De prijs van 15 euro is inclusief materiaal, drinken en wat lekkers. Tip: houd rekening met je kleding of neem een schort mee: we werken met textielinkt en dat kan helaas niet meer uit je kleding worden gewassen!

In het volgende YouTubefilmpje geeft docente Amarins je alvast een kijkje achter de schermen: https://youtu.be/XkC8HxAo60c 

Deze vakantie-activiteit is onder voorbehoud van heropening van Quintus i.v.m. de corona-maatregelen. Schrijf je wel alvast in. Mochten de workshops vanwege de maatregelen niet door kunnen gaan, zit je namelijk nergens aan vast!

Inschrijven kan via: https://bit.ly/3d53Ip3 (www.quintuskampen.nl).
Datum & tijd
12 May 2021
13:30 - 16:30
Adres
Quintus
Vloeddijk 38
8261GC Kampen
Contact
Quintus
0383371200
www.quintuskampen.nl
info@quintuskampen.nl
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media