Ze speelde in grote musicalproducties zoals 'Roodkapje', 'Hans & Grietje' en 'Shrek': Sanne de Velde Harsenhorst is allround, van klassiek ballet en tapdansen tot theater en zang. Op zaterdag 24 april geeft deze musicalduizendpoot bij Quintus een Masterclass Musicalzang. Online, dus het gaat sowieso door!

Er zijn twee verschillende groepen:
9+ : 12.00 - 13.30 uur
12+ : 13.45 - 15.15 uur

Ter voorbereiding mag je zelf thuis een nummer voorbereiden dat je tijdens de online masterclass mag laten horen. Sanne geeft je nuttige tips en feedback. Zo leer je niet alleen van Sanne maar ook van elkaar! Het belooft een supertoffe Masterclass Musicalzang te worden, dus twijfel niet maar meld je aan!

De Masterclass Musicalzang is gratis voor Quintusleerlingen. Ook deelnemers die geen les hebben bij Quintus zijn van harte welkom om mee te doen! De kosten zijn dan €5 p.p.
Datum & tijd
24 April 2021
12:00 - 15:15
Adres
Quintus
Vloeddijk 38
8261GC Kampen
Contact
Quintus
0383371200
www.quintuskampen.nl
info@quintuskampen.nl
Toegang
Gratis
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media