Vanaf Koningsdag - 27 april t/m zaterdag 1 mei 2021 - biedt de IJOV een supermooie en gezellige Koningsdag-puzzeltocht aan per auto aan. Een boeiende puzzeltocht langs mooie wegen en weilanden van onze landelijke regio. Deze tocht van circa 70 kilometer duurt ongeveer twee uur en is Coronaproof.

Hoe werk het? 

- Je geeft je op per deelnemende auto, voor leden € 10 per auto / niet leden € 17,50 per auto (de prijzen zijn incl. koffie to go en overtocht).

- Het aantal personen voor een Koek & Zopiepakket kun je bij aanmelding doorgeven.

- Je ontvangt op maandag 26 april de route en een speciaal IJOV-Koek & Zopiepakket bij je thuisbezorgd door de mensen van de IJOV.

- Het start- en eindpunt is je eigen huis. De tocht kun je op een voor jezelf geschikt tijdstip rijden vanaf Koningsdag 27 april t/m zaterdag 1 mei 2021. Het zou prachtig zijn als je de auto of jezelf in oranje/rood/wit/blauwe kleuren versierd. Foto's kun je mailen naar info@ijov.nl. De leukste inzending ontvangt een attentie in de maand mei (dit kan gebruikt worden voor social media).

- Na afloop van de puzzeltocht heb je verschillende letters waarmee je een woord kan vormen. De oplossing kun je mailen naar info@ijov.nl onder vermelding van “autopuzzeltocht”, je naam en adres om mee te doen in de prijsverdeling.

- Let op: opgeven is verplicht voor vrijdag 23 april via http://autopuzzeltocht.ijov.nl.

Veel plezier! 

Kijk voor meer informatie op: www.ijov.nl

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media