Iedereen die de IJOV een beetje volgt weet dat zij jaarlijks een fietstocht organiseren die door een grote groep mensen altijd met veel enthousiasme gereden wordt. Van 27 april t/m 1 mei kun je van ons een supermooie fietsroute van ca. 45 km ontvangen die geheel Coronaproof gefietst kan worden en waar jong en oud aan mee kan doen. Deze route zal je weer langs heel veel mooie plekjes in onze omgeving leiden. Het start- en eindpunt is je eigen huis en kun je op je eigen tijd en dag gaan fietsen.

Als IJOV zullen wij geen terras aanbieden, maar wel ontvangen de eerste 150 mensen die zich opgeven een goed gevuld Picknick Pakket van ons. Hier zit natuurlijk o.a. HET 1½ METER ORANJE KLEEDJE in, zodat je onderweg op je eigen plekkie en op je eigen tijd HET KLEEDJE uit kunt vouwen om zo heerlijk te gaan genieten van de lekkere versnaperingen die wij in het Picknick Pakket voor je hebben gedaan. Dit Picknick Pakket zal op maandag 26 april bij je thuis bezorgd worden door de mensen van de IJOV. Ga je de fietstocht op Koningsdag fietsen, dan zou het mooi zijn als je iets van Oranje kleding draagt.

Hieronder de regels om aan deze fietstocht mee te doen:

- Opgave is verplicht voor vrijdag 23 april via: http://fietstocht.ijov.nl. Hier vul je al je gegevens in en machtig je de IJOV om begin mei de kosten van je rekening af te schrijven (opgave kan dus alleen i.c.m. automatische incasso).

- Fietstochtroute incl. 1 Picknick Pakket p.p. kost voor leden € 5/voor niet leden, € 15 p.p.

- Als je nog geen lid bent, dan is dit een mooie gelegenheid om voor 20 april alsnog lid te worden van de IJOV, om zo gelijk te profiteren van de korting voor leden (onder aan onze site staat een link voor aanmelding, lidmaatschap is voor minimaal 1 jaar).

- Wij willen iedereen vriendelijk verzoeken om je ook tijdens de fietstocht aan de regels van het RIVM te houden die dan gelden.
Als je je niet fit voelt meld je dan af, zodat wij het voor iedereen veilig houden. Gezondheid gaat boven alles!!!

Wij wensen jullie op afstand een hele mooie en gezellige fietstocht toe en laat je vooral verrassen door al het moois wat je onderweg tegenkomt!

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media