Quintus is op 12 mei ‘the place to be’ voor kinderen van 2 t/m 12 jaar. Want op deze woensdag in de meivakantie organiseert het kunstencentrum aan de Vloeddijk 38 toffe vakantieworkshops.

In de ochtend zijn er workshops Peuter- en Kleuterdans en Peuter- en Kleuterkunst. Deelnamekosten zijn 6 euro per kind per workshop. Je kunt beide workshops ook voordelig combineren voor een tientje per kind.

Vanaf 13.30 uur staan er twee workshops voor kinderen van 8-12 jaar op het programma. Fotografe Ursula van de Bunte geeft de workshop ‘Style en fotografeer een Rembrandtportret’ (12,50 euro p.p.). In de nieuwe grafiekwerkplaats leren kinderen zeefdrukken bij de workshop ‘Zeefdruk je eigen tas’. Deze grafiekworkshop is onder voorbehoud van de dan geldende coronamaatregelen. De andere workshops kunnen zowel binnen als buiten plaatsvinden en zijn dus coronaproof. Schrijf je alvast in om zeker te zijn van een plekje. Dat kan via www.quintuskampen.nl.
Datum & tijd
12 May 2021
09:30 - 17:00
Contact
Contactpersoon
0383371200
www.quintuskampen.nl
info@quintuskampen.nl

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media