Kom op 12 en 13 juni naar Kampen! Het hele weekend staat dan in het teken van ‘Hier zijn de Van Rossems’.  Treed in de voetsporen van de Van Rossems en ontdek en beleef Kampen zoals Maarten van Rossem, zijn zus Sis en broer Vincent hebben gedaan. 

Boek één van de vier unieke arrangementen en treed letterlijk in de voetsporen van de Van Rossems op www.vanrossemsinkampen.nl

 

1 Arrangement Kampen

Kom je tijdens het ‘in de voetsporen van Rossems’ evenement naar Kampen en ben je op zoek naar een losse activiteit? Of heb je eigenlijk al wat andere dingen gepland en zoek je nog een leuke invulling voor een uur? Dan zit je met het Kampen arrangement goed! 

Ieder uur kan je een andere plek bezoeken. Ga bijvoorbeeld een uurtje varen, of bezoek het Stedelijk Museum. Alle locaties staan dit weekend in het teken van de Van Rossems, want uiteindelijk wil je natuurlijk precies hetzelfde beleven! 

Kies je tijd, reserveer je kaartje en wees op tijd bij je bestemming naar keuze; dan kan er helemaal niets meer misgaan! De beschikbare tijden en plekken die je kan bezoeken vind je op www.vanrossemsinkampen.nl 

2 Arrangement Sis

Kies je voor het arrangement ‘Sis’? Dan word je ondergedompeld in het culturele hart van Kampen. De tour start bij de Bovenkerk in Kampen waar je de pracht en praal van deze kathedraal kunt aanschouwen. Als je ieder hoekje van deze schitterende kerk hebt gezien en het bijzondere orgel goed hebt bekeken, loop je door de gezellige Oudestraat in één rechte lijn naar het Stedelijk Museum. Hier word je opgewacht door een gids die je op ontdekkingstocht door het museum meeneemt. Wat hebben de van Rossems gezien? Waar waren ze van onder de indruk? En wat vind je zelf het mooist? Bouw jouw culturele ontdekkingstocht in Kampen op www.vanrossemsinkampen.nl 

 

3 Arrangement Vincent

Reserveer je het arrangement 'Vincent'? Dan staat je een mooi programma te wachten! Je maakt vandaag namelijk een tochtje over de IJssel met de Veerman van Kampen en beleeft op de Koggewerf het authentieke nautische verleden van Kampen. Vanaf deze schitterende salonboot kan je op het panoramadek het mooiste stadsfront van Nederland zien en fotograferen. Na even goed uitgewaaid te zijn op de deining van de IJssel loop je in 5 minuten naar de Koggewerf. Hier neemt een gids je mee door het nautisch verleden van Hanzestad Kampen en aanschouw je de prachtige replica van de Kamper Kogge. Vaar je mee? Kijk op www.vanrossemsinkampen.nl 


4 Arrangement Maarten 

Reserveer je het arrangement 'Maarten'? Dan kan het zomaar zijn dat jij je aan het eind van de dag een echte Van Rossem voelt! Onder leiding van een stadsgids bezoek je, in een golfkarretje, alle monumenten waar de Van Rossems tijdens de opnames zijn geweest.

De tour start met een bezoek aan het Stedelijk Museum waar je de pracht en praal van de geschiedenis van Kampen gaat ontdekken. Na afloop stap je voor de deur weer in het golfkarretje waarna de gids je via een toeristische route naar de Koggewerf brengt. Hier ontdek je de nautische geschiedenis van Kampen.

Kom je terug van deze ontdekkingstocht dan ligt er in het golfkarretje een heerlijke lunch te wachten. Onderweg naar de Bovenkerk laat de gids je de highlight van de historische binnenstad zien. Na het bezichtigen en het volgen van een rondleiding in de Bovenkerk wordt de reis vervolgd naar de Veerman van Kampen. Met de wind in je haren kun je nog even van het mooiste stadsfront van Nederland genieten. Een prachtige afsluiter van een dag waarbij je volledig in de voetsporen van de van Rossems bent getreden! Beleef het allemaal in Kampen. Kijk gauw op www.vanrossemsinkampen.nl 

Het arrangement 'Maarten' duurt in totaal 4 uur en is inclusief:
- Vervoer per golfkar met chauffeur (stadsgids)
- Bezoek van 4 locaties
- Lunchpakket (start 10:00) / hapjesplankje (start 14:00)
- Goodiebag van Kampen

Op 12 en 13 juni staat Hanzestad Kampen helemaal in het teken van Hier zijn de Van Rossems. Treed in de voetsporen van Maarten, Sis en Vincent om het zelf te ervaren.Goed om te weten: 
‘In het voetspoor van de Van Rossems’ start op 12 juni, tenzij dit vanwege eventuele nieuwe coronamaatregelen niet mogelijk blijkt. Het is een initiatief van Kampen Partners in samenwerking met IJsseldelta Marketing en Kamper Events met steun van onder meer het Evenementen Platform Kampen.


Contact:
Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op! Stuur een mailtje naar info@kamperevents.nl of bel naar 038 303 16 21. Welkom in Kampen!

Datum & tijd
13 June 2021
10:00 - 18:00
Adres
Hanzestad Kampen

Kampen
Contact
Visit Kampen
038 303 16 21
https://www.vanrossemsinkampen.nl/#boek
info@kamperevents.nl
Doelgroep
Kinderen
Jongeren
Volwassenen
Senioren
Toegang
Gratis
Betaald

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media