Powerwalkingclub Kampen( De Maten- Stationskwartier) en Team Power 4 Nikai 4 Life,(Stelvio uitdaging) organiseert op 26 juni:
Wandel/powerwalk/hardloop sponsorloop: 5 km, 10 km of 21,1km!

Mooie wandel, powerwalk of hardloop route door het prachtige natuurgebied Reevediep in Kampen, 5 km of 10 km wandelen, powerwalken of hardlopen of zelfs 21,1 km hardlopen. Iedereen is welkom, van jong tot oud!

Met elkaar willen we een mooi geldbedrag ophalen voor Team Power 4 Nikai 4 Life. Dit team bestaat uit 4 leden van Powerwalkingclub Kampen (De Maten- Stationskwartier) die op 28 augustus de Stelvio gaan beklimmen. 21,1 km en maar liefst 1533 hoogtemeters!

Start tussen 9.00 uur en 11.00 uur (definitieve tijd volgt)
De hardlopers starten als 1e en let op de 21,1 km (halve marathon) is alleen voor hardlopers.

Startlocatie: Nieuwendijkbrug Reevediep Kampen
Kosten: €2,50 voor kids tot 12 jaar
€10,- voor volwassenen.
Drinken en lekkernij inbegrepen.
Deelname is voor eigen risico

Aanmelden? Mail naar Marrie Kroes info@inshape4ever.nl of app : 06-30117430 of
mail naar Lydia Wezenberg lydiawezenberg@gmail.com of app : 06-12246876 o.v.v. je naam, het aantal personen en welke afstand.
U ontvangt een tikkie. Bedrag omhoog aanpassen mag!

Sponsoren zonder deelname is natuurlijk ook mogelijk. Ga naar
www.stelvioforlife.nl/deelnemers/1752/   
Deelname is voor eigen risico.

Over Team Power 4 Nikai 4 Life:
Wij (Annet van Unen, Lydia Wezenberg, Ingrid van der Haar en Alice Riezebos) zijn 4 enthousiaste powerwalkers. Door het powerwalken hebben wij Marrie, onze powerwalkinstructrice, leren kennen. Marrie is de moeder van Nikai, het verhaal over Nikai heeft ons alle vier erg geraakt en aangegrepen en waren het unaniem over eens om ons in te gaan zetten voor Stichting Nikai 4 Life.

Stichting Nikai 4 Life zet zich in om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar kinderkanker en rhabdoïde kinderkanker in het bijzonder. Kinderen met deze vorm van kanker hebben een hele slechte prognose. Wij gaan de uitdaging aan om de Stelvio al wandelend te beklimmen. Deze klim is maar liefst 21,1 km lang en 1533 hoogtemeters. Het zal niet gemakkelijk worden, maar wij gaan ervoor!

Wij hopen dat je ons team Power 4 Nikai 4 Life wil sponsoren, zodat we ons samen sterk kunnen maken tegen rhabdoïde kinderkanker, 100% van uw donatie gaat rechtstreeks naar onderzoek. Alvast bedankt!
Datum & tijd
26 June 2021
09:00 - 13:00
Adres
Reevediep
Nieuwendijkbrug Reevediep Kampen -
- Reevediep Kampen
Contact
Marrie Kroes
06-30117430
http://www.inshape4ever.nl/powerwalking-kampen.html
info@inshape4ever.nl
Toegang
Betaald
Soort locatie
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media