Stap aan boord van zeilschip Jannes van Campen en het avontuur begint direct. Jannes van Campen, gebouwd in 1936, is één van de vele schepen uit de Bruine Vloot van Kampen. Deze kenmerkende vloot maakt Kampen tot Kampen!

Met onze vaartochten van kun je er lekker op uit, even ontspannen en neerploffen aan dek van deze 2-master Schoenerbrik. De indrukwekkende tuigage en zijn authentieke uitstraling maakt deze tocht tot een echte beleving. Tel daarbij op dat Kampen het mooiste stadsfront van Nederland heeft, genoeg te zien om van te genieten. Met een tijdsduur van 1 uur is het helaas te kort om te zeilen. Maar daarvoor kunt u zich aanmelden bij onze Dagtocht Zeilen.

Tijdens de 1-uur durende rondvaart kunnen jullie gebruikmaken van onze gekoelde en warme dranken. Een bakje koffie of glaasje ranja krijgt u van ons eenmalig inbegrepen bij de tocht, overige drankjes kunt u ter plekke afrekenen bij de bemanning.

Datum: 2 juli van 13:00 - 14:00 uur
Datum & tijd
02 July 2021
13:00 - 14:00
Adres
Zeilschip Jannes van Campen
IJsselkade t.h.v. 64
8261 AH Kampen
Contact
Erik Fien
0628141394
https://rondvaartkampen.nl/individuele-tochten/
info@rondvaartkampen.nl
Toegang
Betaald
Soort locatie
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media