In Nederland kampen naar schatting 500.000 mensen met de gevolgen van niet aangeboren hersenletsel (NAH), zoals beginnende Parkinson, een beroerte, MS, beginnende dementie of mensen die herstellende zijn van COVID 19. Ben jij één van hen? Of mantelzorger van iemand met NAH? Dan willen we je in deze gratis informatiebijeenkomst / proefles graag alles vertellen over de nieuwe cursus ‘Dans en muziek als medicijn’!

Bewegen op muziek geeft plezier, helemaal wanneer je dit samen met anderen in een inspirerende omgeving doet. Maar wist je dat bewegen op muziek, met elkaar muziek maken en zingen ook een bijzonder positief effect heeft op ons brein? In deze korte cursus en de gratis informatiebijeenkomst kunnen mensen die te maken hebben met NAH dit persoonlijk ervaren. Goed om te weten: je hoeft géén ervaring te hebben met muziek en/of dans om mee te kunnen doen! De cursus start vanaf maandag 30 augustus 2021 en bevat 12 lessen.

De cursus en dus ook deze gratis informatiebijeenkomst / proefles op maandagochtend 5 juli is bedoeld voor mensen met niet aangeboren hersenletsel, maar ook voor persoonlijke begeleiders, professionals en vrijwilligers die bij deze deelnemersgroep betrokken zijn. Begeleiders en vrijwilligers zijn van harte uitgenodigd en kunnen gratis meedoen! Aanmelden is niet nodig.
Datum & tijd
05 July 2021
10:30 - 11:30
Adres
Quintus
Vloeddijk 38
8261GC Kampen
Contact
Quintus
0383371200
www.quintuskampen.nl
info@quintuskampen.nl
Toegang
Gratis
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media