Op zaterdag 30 oktober gaan internationaal om 20.30 uur de lichten uit. Met deze ‘Nacht van de Nacht’ willen diverse organisaties mensen meer bewust maken van klimaatverandering en wat dat voor ons betekent. In Kampen doen de Bibliotheek, ’t Ukien en Quintus hieraan mee met een tof jongerenprogramma. Wil jij meedenken over de invulling hiervan? Dan nodigen we je van harte uit voor de kick-off op donderdag 9 september om 20.00 uur in 't Ukien aan de Kortweg in Kampen.

Vooral voor jonge mensen kan de invloed van klimaatverandering groot zijn: hoe ziet de wereld er over dertig jaar eigenlijk uit? Daarom willen de Bibliotheek, Quintus en 't Ukien sàmen met jongeren een toffe programmering maken voor de Nacht van de Nacht op 30 oktober. Centraal staat de vraag: ‘wat kan er nog wel als de elektriciteit is uitgevallen en zelfs je mobieltje het niet meer doet?’ Het gaat om een avondvullend programma en alle ruimtes in ’t Ukien kunnen worden gebruikt. Denk aan spoken word, een dansvoorstelling in glow-in-the-dark of het duurzaam opwekken van stroom om een zelf gemaakte film te vertonen. Bijna alles is mogelijk, behalve het gebruiken van ouderwetse elektriciteit. Op donderdag 9 september is een eerste bijeenkomst om te praten over alle ideeën en plannen die er al leven. Op vrijdag 17 september wordt dit samen verder uitgewerkt tijdens ‘Night at the Library’ in de Bibliotheek Kampen en wordt gekeken of de ideeën in groepjes kunnen worden verdeeld. Hierna gaan docenten van Quintus en muzikanten van ’t Ukien met de verschillende groepjes aan de slag om tot een mooie uitvoering te komen op zaterdag 30 oktober.

Ben je enthousiast geworden? Denk en doe je ook graag mee? Fantastisch! Aanmelden voor de eerste bijeenkomst in ’t Ukien op 9 september om 20.00 uur kan via Anne Louise door te mailen naar al.sikkema@wijz.nu of te appen naar 0683690516.
Datum & tijd
09 September 2021
20:00 - 21:30
Adres
't Ukien
Korteweg 4
8261DC Kampen
Contact
't Ukien / Quintus
0683690516
www.quintuskampen.nl
al.sikkema@wijz.nu
Doelgroep
Jongeren
Toegang
Gratis
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media