Wat hebben we het gemist! De feestjes, de festivals, het theater en de muziek. Reden genoeg voor Theaterbureau Ventura Kampen om alles uit de kast te trekken nu het weer kan: 

Kom ook en vier het begin van zomervakantie met het Ventura Theaterfestival, op 10 en 11 juli, van 13 tot 17 uur.


Alle artiesten van Ventura staan te trappelen om weer op te treden en je te vermaken. Vol overgave brengen ze weer kleur en vrolijkheid naar het Stadspark van Kampen. 


Ondanks de maatregelen is er achter de schermen keihard gewerkt aan de leukste straattheater acts, prikkelende voorstellingen en nieuwe outfits. Clowns, theater, matrozen, muziek, Anton Pieck tableaus, Comedia dell’arte, zang, dans, kostuums, muziek. Je kunt het zo gek niet bedenken of Ventura brengt het naar je toe.


Voor maar 3 euro voor volwassenen en 1 euro voor kinderen t/m 14 jaar vermaak je je de hele middag.


Voor de hongerige magen en het lessen van de dorst zijn er hapjes en drankjes op het sfeervolle terras aan het water van de Stadsgracht. En natuurlijk houdt Ventura rekening met de Coronamaatregelen, en verzoekt men het publiek dan ook voldoende afstand te houden.

Datum & tijd
10 July 2021
13:00 - 17:00
Adres
Stadspark Kampen

Kampen
Contact
Ventura
06 403 237 97
www.venturakampen.nl
Doelgroep
Kinderen
Jongeren
Volwassenen
Senioren
Toegang
Betaald
Soort evenement
Festival
Theater
Soort locatie
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media