Kom van 8 tot 12 oktober naar het Ontmoetingsfestival in Kampen. Samen zetten we de schouders onder Kampen als hartelijke Hanzestad voor iedereen! Een levendige stad om van alles te doen en mee te maken. Een stad waar iedereen van waarde is en waar we rekening houden met elkaar. Dat willen we vieren met het Ontmoetingsfestival waar je elkaar spreekt, positieve ervaringen deelt en waar gave activiteiten worden georganiseerd.

Deze dagen wordt er vanalles georganiseerd. Denk aan een Hartelijke Braderie, een Ontmoetingsdiner, Kampvuurgesprekken, demonstraties, optredens, muziek, op Safari door Kampen, Clinics en meer.

Wil je meedoen? Dat kan! Meld je aan met jouw toffe activiteit /informatiekraam /aanhaakactie. Ga naar www.ontmoetingsfestivalkampen.nl 
en vul het inschrijfformulier in of stuur een mailtje naar info@ontmoetingsfestivalkampen.nl

Kijk voor meer informatie op: www.ontmoetingsfestivalkampen.nl of bekijk hier de festvalfolder.

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media