Zaterdag 9 oktober is het enorm gezellig op het Van Heutzplein! Van 11.00-19.00 uur kan je genieten van vele activiteiten en van een heerlijk muzikaal programma. Het Van Heutzplein is het kloppende hart van het Ontmoetingsfestival. Een overzicht van alle activiteiten vind je op www.ontmoetingsfestivalkampen.nl. Hieronder een overzicht van het muzikale programma. 


Het voorlopige muziekprogramma (onder voorbehoud): 

11.00 AZC-band

12.00   Vincent Corjanus 

13.00 popkoor VoX Five 

13.30 singalong 

14.00 Brobando

15.00 Stedelijk orkest Kampen & WBDU (We Bin D’r Uut)

16.00 popkoor VoX Five

16.30 singalong 

17.30 - 19:00 uur Akoestisch kampvuurpraise van Kerken in Kampen. Muziek verbindt de kerken met de stad. Iedereen is welkom bij het Akoestisch Kampvuur Praise. Neem gerust je instrument mee! (voor informatie of vragen kan je mailen naar Kerkeninkampen@gmail.com of bellen naar 06-26454564)

Kijk voor het volledige en actuele programma op www.ontmoetingsfestivalkampen.nl.       

Belangrijk: We houden ons natuurlijk aan de actuele coronaregels. Houd er dus rekening mee, dat je een coronatoegangsbewijs bij de hand moet hebben.

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media