Een nieuwe cantate in De Burgwal. BWV nr. 5 "Wo soll ich fliehen hin": Bach componeerde deze cantate voor zondag 15 oktober 1724 op de tekst en de melodie van een lied uit de kerkelijke gezangbundels. Het gold als een boete- en troostlied. De Evangelietekst van deze zondag is Matteüs 9, 1-8, waarin Jezus een verlamde geneest met de woorden "uw zonden zijn u vergeven".

Aan deze cantatedienst werken mee: mee Joalien van den Houten - sopraan, Maria den Hartog - alt, David van Lith - tenor, Lars Terray - bas en Ab Weegenaar dirigeert het Bachkoor en -orkest. Sander van den Houten bespeelt het Zwier van Dijkorgel en de voorganger is ds Richard Vissinga.

Sinds 25 september zijn de meeste corona-beperkingen opgeheven. De Burgwal sluit zich aan bij de adviezen van de landelijke kerk. Die houden in, dat aanmelding niet meer nodig is. Er zal ook geen registratie meer plaatsvinden. Het voorschrift om een afstand van 1 1/2 meter in acht te nemen is vervallen. Daarvoor in de plaats wordt van iedere bezoeker verwacht dat hij/zij 'gepaste afstand' in acht zal nemen. Bovendien zal een deel van het gebouw gereserveerd zijn voor wie zich wil blijven houden aan de anderhalve meter.
Datum & tijd
10 October 2021
17:00 - 18:00
Adres
De Burgwal, huis van muziek en verdieping
Burgwal 60
8261 EP Kampen
Contact
Ad van Noord
+31 6 53 53 93 01
www.deburgwal.com
cantatedienstkampen@gmail.com
Toegang
Gratis
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media