'Laat het donker donker en ontdek hoe mooi de nacht is!' Zaterdag 30 oktober is het de Nacht van de Nacht, een jaarlijks evenement georganiseerd door de Natuur- en Milieufederaties. Tijdens de Nacht van de Nacht worden er door het hele land evenementen georganiseerd...in het donker! Kunstencentrum Quintus aan de Vloeddijk 38 doet mee met een avondprogramma voor de hele familie, boordevol workshops, voorstellingen en andere toffe activiteiten. En - hoe leuk - allemaal in het donker!!!

Gratis activiteiten
Het programma begint met een muzikale inloop vanaf 18.30 uur. Klokslag 19.00 uur gaat bij Quintus het licht uit!!! Dat doen we met een spectaculaire opening met Glow In The Dark Emmertrommelen. Tussen 19.00 en 21.30 uur zijn er tal van gratis activiteiten waaronder Braakballen pluizen (8+), dansdemo's, een kampvuur waar je mee kunt zingen met kampvuurliedjes, filmvertoning 'Nacht van de Nacht', zaklampvissen, nachtvlinderen en korte theatervoorstellingen voor het hele gezin.

Workshops
Verder zijn er tegen kleine prijzen toffe workshops te volgen zoals 'Poëzie & Haiku's (Japanse dichtkunst) Schrijven' (8+ en volwassenen), 'Fotografie: Schrijven met Licht' (ouder & kind), 'Nachtpracht: Tekenen & Schilderen' (8-12 jaar), 'Relaxconcert in het Donker' (ouder & kind) en 'Silent Disco' (alle leeftijden). Bij het kampvuur kun je broodjes bakken en er is thee, koffie, warme chocolademelk en limonade verkrijgbaar. Voor de betaalde workshops en activiteiten, het broodjes bakken en het drinken kun je gebruikmaken van een strippenkaart van 6 euro (1 strip = 0,50 cent). Deze zijn verkrijgbaar in de voorverkoop via https://bit.ly/3A7RuUE en op de avond zelf.

Afsluiting
Om 21.15 uur sluiten we op spectaculaire wijze af door samen te vuurslingeren! (gratis). Tip: houd je fotocamera of mobiel in de aanslag want dit levert gegarandeerd unieke plaatjes op!

Kortom, beleef 't in het donker en kom naar Quintus voor de Nacht van de Nacht!!!
Datum & tijd
30 October 2021
18:30 - 21:30
Adres
Kunstencentrum Quintus
Vloeddijk 38
8261 GC Kampen
Contact
Quintus
0383371200
www.quintuskampen.nl
info@quintuskampen.nl
Toegang
Gratis
Betaald
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media