Het is weer herfst en dan is het tijd om te genieten van bockbieren. De Veerman van Kampen vaart op zondag 7 november uit om samen met jullie te genieten van bockbieren en bijpassende hapjes. De proeverij wordt begeleid door leden van het Biergilde van Campen. De bieren zijn geselecteerd door François van de Actie Slijter, André van De Kamper Slijter en Mark van Slijterij Post.

Wil jij genieten van lekkere bockbieren en heerlijke hapjes? Opgeven kan via www.deveermanvankampen.nl. De kosten bedragen € 27,50 per persoon (6 proefglazen, 3 hapjes en varend genieten van al het moois dat de IJsseldelta in de herfst te bieden heeft). Inloop vanaf 13.30u, vertrek 14.00u en terugkomst om 17.00u.
Datum & tijd
07 November 2021
14:00 - 17:00
Adres
De Veerman van Kampen
IJsselkade t.h.v. van Heutszplein Nvt
Nvt Kampen
Contact
De Veerman van Kampen
06 82404498
www.deveermanvankampen.nl
info@deveermanvankampen.nl
Doelgroep
Volwassenen
Toegang
Gratis
Betaald
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media