Op zaterdag 16 oktober 2021 organiseert Show- en Drumfanfare Oranje een Play-Inn voor muzikanten vanaf 13 jaar. Speel jij een blaas- of slaginstrument? En heb je altijd al eens willen ervaren hoe het is om in een orkest te spelen? Meld je dan snel aan.

Beleef het bij Oranje
Nu het eindelijk weer mag, organiseert Oranje een Play-Inn. De muzikanten staan te popelen om weer te mogen musiceren voor publiek en ook jij kunt erbij zijn! Top dirigenten René Leckie, Bart van Meijl, Jeroen Bron en Xander van der Ploeg staan garant voor een mooie muzikale dag, waarbij muziekbeleving, ontmoeting, verbindingen leggen en levendigheid brengen centraal staan.

Programma
Het ochtendprogramma bestaat uit sectie repetities, in de middag een tutti repetitie en afsluitend een Play-Inn concert met aansluitend napraten onder het genot van een hapje en een drankje. Deelname is gratis en vindt plaats in kerkelijk centrum De Hoeksteen in IJsselmuiden, aanvang 10.00 uur. Meld je nog snel aan via secretariaat@oranje-ijsselmuiden.nl.

Play-Inn concert
Bezoekers en toeschouwers zijn van harte welkom om het Play-Inn concert bij te wonen. Toegang is gratis, wel zal er volgens de richtlijnen een corona check worden gedaan bij binnenkomst. Beleef een muzikale middag met de orkesten van Oranje IJsselmuiden, gastoptreden van de B-selectie dansers van IJGV en met de primeur van de nieuwe WMC muziek van de nieuwe show FOUR en de mars voor 2022.

Play-Inn concert, zaterdag 16 oktober, aanvang 16:00 uur. De Hoeksteen, Goudplevier 103 in IJsselmuiden.
Datum & tijd
16 October 2021
16:00 - 17:15
Adres
Hoeksteenkerk
Goudplevier 103
8271GB IJsselmuiden
Contact
Heidy van den Brink
+31610882758
www.oranje-ijsselmuiden.nl
secretariaat@oranje-ijsselmuiden.nl
Toegang
Gratis
Betaald
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media