CODE Kampen draait in 't Ukien op 11 december om 16.00, 18:30 en 20:30. Bestel jouw kaarten via www.codekampen.com en kom er bij! 

Over CODE KAMPEN
Aan het eind van de 16e eeuw raakt in het oude Hanzestad Kampen de machtige Hanzesteen verloren. Dat betekent het einde van de glorieuze Hanzetijd. In 2016 zijn er aanwijzingen dat de steen weer is opgedoken.

De ultrageheime organisatie CODE krijgt een groep terroristen in beeld die met veel geweld probeert de steen te bemachtigen. De stad Kampen wordt nu bedreigd en CODE agent Jos wordt ingezet om het gevaar te keren. Hij krijgt daarbij hulp van specialisten die zich verbergen onder de kamper bevolking.


In het najaar van 2020 hadden event-organisator Jos Hogenbirk en mediaproducent Julius Hartman door Corona niet veel te doen. Ze besloten samen een actiefilm te gaan maken met James Bond als inspiratie. Zonder budget lukte het hen om met behulp van vele kampenaren een uur durend actiespectakel op het witte doek te krijgen.

Bestel jouw kaarten via www.codekampen.com en kom er bij!

Datum & tijd
11 December 2021
18:30 - 19:40
Adres
't Ukien
Korteweg 4
8261 DC Kampen
Contact
Julius
0388883341
www.codekampen.com
codekampen@onionsfilm.com
Toegang
Gratis
Betaald
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media