Tijdens de Nacht van de Nacht gaan in heel Nederland op 30 oktober om 20:30 de lichten uit, zo ook bij ’t Ukien tijdens Delight. Delight is een nieuw festival; zonder stroom, in het donker. Buiten bij het kampvuur zijn er akoestische optredens van Matthew Red, Layana, Lee Anderson en Shaylee & Friends.

Binnen wordt de bezoeker verrast door verschillende theatrale acts rondom het thema duurzaamheid, verzorgd door de organisatie van Delight die bestaat uit jongeren uit de gemeente Kampen. Ze worden ondersteund door de samenwerkende organisaties Quintus, WijZ Kampen en Bibliotheek Kampen. Ook zijn er duurzaam-technische innovaties van het techlab van het VIA College.

Festival Delight neemt de bezoeker mee op een reis door de tijd en laat je nadenken over het klimaat en hoe je zelf duurzaam kan leven. Zo kort mogelijk douchen, minder vlees eten, dichterbij op vakantie: allemaal goed voor een gezonde wereld over 50 jaar. Maar hoe haalbaar is dat eigenlijk? En wat gebeurt er als we gewoon doorgaan zoals we dat nu doen? Delight laat je op theatrale wijze ervaren wat ons in de toekomst te wachten staat.

Festival Delight is voor jong en oud en gratis toegankelijk!
Datum & tijd
30 October 2021
20:00 - 23:30
Adres
't Ukien
Korteweg 4
8261DC Kampen
Contact
Bart Drost
06-21970158
www.quintuskampen.nl
b.drost@quintuskampen.nl
Toegang
Gratis
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media