Op 24 oktober om 10.15 uur is Geert Meijering de gast-preker in de Lutherse kerk. Hij nam kort geleden afscheid als wethouder van de gemeente Kampen. Bij zijn afscheid gaf hij een beeld van de veranderingen in onze samenleving. In de Preek van de Leek gaat hij hier verder op in. Geert: “We zeggen: Als vrij individu ben ik prima in staat om te bepalen wat goed en kwaad is en met welk belang of groep ik solidair wil zijn. Deze benadering is in mijn ogen problematisch en zelfs een van de verklaringen voor het succes van het populisme.”

De Preek van de Leek geeft podium aan iemand die zijn of haar stem roert in het publieke debat. Politici, kunstenaars, sporters en columnisten zijn de dominees van deze tijd. Hun kansel staat in de krant, op de televisie, op de socials of in het theater. Deze bijzondere mensen vragen we hun verhaal te vertellen in de Lutherse Kerk.
Datum & tijd
24 October 2021
10:15 - 11:15
Adres
Lutherse Kerk Kampen
Burgwal 85
8261ES Kampen
Contact
Arend Runia
0637155186
http://lutherinkampen.nl
arendrunia@gmail.com
Doelgroep
Volwassenen
Toegang
Gratis
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media