IJOV Muziekfeesten op 4, 5, 6 en 7 november!

Van donderdag 4 t/m zondag 7 november gaat de IJOV weer haar muziekfeesten organiseren. De laatste editie was in 2019 en bestuur en vrijwilligers van IJOV staan weer te popelen om een gezellig en spectaculair knalfeest neer te zetten. De feesten worden op zondag traditioneel afgesloten met de IJOV Praisedienst om 14.30 uur.

Hieronder een beknopt overzicht van alles wat er te doen is. Op www.ijov.nl vind je alle benodigde informatie per activiteit. 


Donderdag 4 november 

Op donderdag is er klaverjassen en (leg)puzzelen. Opgeven is verplicht en kan op www.ijov.nl. De aanvang is 19.00 uur en de bar is geopend. Kosten €5,- incl. 1 consumptie.

Vrijdag 5 november

Op vrijdag gaat de tent op zijn kop met Polderrad. Een spectaculaire muziekshow met humor, confetti en muziek voor jong en oud.

Zaterdag 6 november

Op zaterdag is er Foute Party met muziek van vroeger en nu. IJOV hoopt dat ook de ‘oudere jeugd’ op deze avond komt genieten van dit ouderwets gezellige feest vol herkenbare muziek. En als je dat wilt kun je je foute kleding aan doen! Voor beide avonden kosten de kaartjes in de voorverkoop €10,- en aan de tent €12,50. (weekendkaart 2 avonden €15,- in voorverkoop.) Toegang vanaf 15 jaar. Tent open vanaf 19.00 uur. Kaarten verkrijgbaar op www.ijov.nlDe feesttent staat op een nieuwe locatie, langs de Oosterlandenweg op het bedrijventerrein bij Postuma en de benzinepomp van Vermeulen.

Zondag 7 november

Deze middag sluiten wij onze IJOV muziekfeesten af met de welbekende IJOV Praisedienst. Een laagdrempelige dienst waar we een prachtige invulling aan gaan geven. De band Amaze zal de muziek begeleiden, Angela Brink komt een mooi lied zingen en Hennie Kremer van het Leger des Heils geeft invulling aan het “praatje”.

Het thema is VERBONDENHEID, of beter gezegd: Liefde is verbondenheid zonder oordeel. Blij zijn wij dat na een tijd van beperkingen wij weer samen de verbondenheid kunnen zoeken in bv het samen vieren van een praisedienst. Wat zijn wij daar weer aan toe. De dienst begint om 14.30 uur in de tent aan de Oosterlandenweg. Iedereen is van harte welkom om dit samen met ons te vieren.

Coronaregels: 
De IJOV moet zich houden aan de coronaregels van de overheid en dat houdt in dat er bij de ingang gecontroleerd moet worden op de corona-checkapp en dat de tent om 00.00 sluit. Maar mochten de regels nog veranderen dan speelt IJOV daar op in. Zie www.ijov.nl voor het laatste nieuws.

Foto: Tennekes.

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media