Nog een paar weken te gaan, dan is het kerst! Bereid je goed voor op de feestdagen tijdens deze middag/avond vol gezelligheid bij Quintus. Maak een eigen kerst of nieuwjaar quote als cadeau of voor aan je eigen muur, creëer handgeletterde menukaarten of cadeaulabeltjes. Of ga aan de slag met het materiaal wat deze middag voorhanden is en illustreer en handletter je eigen originele kerstgroet om op te sturen naar je vrienden en familie.

Dit alles doe je onder leiding van docent en vormgeefster Laura Schakenraad. Ben je op zoek naar iets specifieks, bijvoorbeeld een klembordje of speciaal papier, neem dit dan zelf mee. Quintus zorgt voor voldoende ander papier, pennen, stiften, inkt, lijm en scharen om ook zonder eigen materiaal aan de slag te kunnen. Ervaring is niet nodig. Heb je zin om creatief aan de slag te gaan? Meld je aan!

Er zijn twee workshops Kerstletteren:

>> 15.30-16.30 uur: 8-12 jaar deelname 7,50 euro p.p. Info en inschrijven: https://bit.ly/3GNNKMB 

>> 19.00-21.00 uur: Jongeren (13+) en volwassenen, 21 jaar 20 euro p.p. Info en inschrijven: https://bit.ly/31pnPKZ 
Datum & tijd
06 December 2021
16:30 - 21:00
Adres
Kunstencentrum Quintus
Vloeddijk 38
8261 GC Kampen
Contact
Quintus
0383371200
www.quintuskampen.nl
info@quintuskampen.nl
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media