Los Che is een authentiek Argentijns restaurant.  Er wordt veel aandacht besteed aan het vlees dat rechtstreeks uit Argentinië komt en bereid wordt op een houtskool grill. Het vlees wordt niet gemarineerd of voorgebakken waardoor u de pure smaak van het vlees terug kunt proeven. De menukaart is zeer gevarieerd; u kunt onder andere een goede hamburger van de eigen keuken tot delicatessen zoals zwezerik en kreeftstaart vinden.

Tevens hebben wij een uitgebreide wijnkaart die uw gerechten uitstekend begeleiden, ook ons Argentijns bier genaamd Quilmes is een aanrader. Bij de koffie schenken wij de Argentijnse likeur genaamd Legui. 

Graag tot ziens bij Los Che!

Website:
www.losche.nl

Adres:
Voorstraat 107
8261 HR Kampen

Telefoonnummer:
038-3333786

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media