Los Che is een authentiek Argentijns restaurant. Het restaurant wordt gerund door Carlos en Gaby. Carlos heeft meer dan 20 jaar in Argentinië gewoond. Gaby is geboren en getogen in Argentinië. Er wordt veel aandacht besteed aan ons vlees dat rechtstreeks uit Argentinië komt en bereid wordt op een houtskool grill. Ook wordt ons vlees niet gemarineerd of voorgebakken waardoor u de pure smaak van het vlees terug kunt proeven. De menukaart is zeer gevarieerd; u kunt onder andere een goede hamburger van de eigen keuken tot delicatessen zoals zwezerik en kreeftstaart vinden.

Naast het restaurant doen wij ook aan catering. Wij komen graag koken bij uw bedrijf of bij u thuis. Naast het restaurant komen we graag koken bij uw bedrijf of bij u thuis. Tevens hebben wij een uitgebreide wijnkaart die uw gerechten uitstekend begeleiden, ook ons Argentijns bier genaamd Quilmes is een aanrader. Bij de koffie schenken wij de Argentijnse likeur genaamd Legui. Ons personeel staat graag klaar voor al uw vragen en opmerkingen.

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media