Bent u liefhebber van Indonesisch eten of wil u het een keer proberen? Dan zou u Toko Medan moeten proberen. U kunt de gerechten afhalen en warm meenemen voor op de bank tevens kunt u ook lekker op het terras gaan zitten en daar genieten van de Indonesische keuken. Als u niet precies weet wat u wil bestellen dan kunnen wij u adviseren van even snel wat eten tot een uitgebreide Indonesische rijsttafel.

Het uitgangspunt van Toko Medan is: ''passie voor koken zoals het daar al eeuwen lang gebeurt. Onbekende kruiden met specifieke geuren zijn de basis voor authentieke gerechten uit ''de gordel van smaragd.'' Beleef de Indonesische keuken zoals onze ouders en voorouders die hebben beleefd in hun koloniale verleden. Neem de tijd om te genieten van de gerechten en raak in de ban van de ''stille krachten'' uit onze keuken.

In de zomer is de Toko zolang open als er mensen zijn. ''We willen het straatje gezellig maken en echt iets toevoegen aan Kampen. Ik wil mensen kensen laten maken met de Indonesische keuken'', aldus eigenaar Jan Liefting.

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media