HOLLAND is al meer dan 10 jaar een eigentijds pannenkoekenrestaurant waar u kan genieten van pannenkoeken. Een oud product, de pannenkoek wordt in een nieuw jasje gestoken door allerlei variaties in te voeren. Echter worden er ook ook andere gerechten geserveerd. Er worden ook verfrissende salades, diverse luxe tosti's, huisgemaakte soepen en in de winter stamppotten gemaakt. We maken alles zelf met verse ingrediënten. Holland verkoopt ook vruchtensappen, jam, stoofpeer, sauzen en dressings van Bio Bandits en chocolade bonbons uit Maastricht. We richten ons hiermee op een breed publiek.

Holland heeft een modern interieur van Hollandse kleuren met speciale aandacht voor ons Koningshuis. Een leestafel, een speelzolder of speelhoek, een terras en binnentuin. Een plek waar iedereen zich welkom en thuis voelt.

Proef zelf het heerijke assortiment van Holland in Kampen!

Website:
www.hollandpannenkoeken.nl

Adres:
Oudestraat 160
8261 CZ Kampen

Telefoonnummer:
038-3337710

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media