Bij de 4 jaargetijden kunt u terecht voor een lekker kopje koffie met een gebakje, een goed glas wijn of voor een van onze speciaalbieren. Vanaf 12:00 uur serveren wij soepen, belegde broodjes, diverse salades, eiergerechten en een warme lunch. Vanaf 17.00 kunt u genieten van verschillende gerechten van onze dinerkaart. Ook serveren wij buiten onze dinerkaart om heerlijke seizoensgerechten.

Op de eerste verdieping van ons monumentale pand treft u onze feestzaal, en of het nu om een bruiloft, verjaardagsfeest of een vergadering gaat, wij hebben alle mogelijkheden in huis en ruimte tot 150 personen, uitgebreide diners, buffetten, koffietafels of een high tea. Samen met u zorgen de medewerkers van de 4 jaargetijden voor een sfeervol of knallend feest, of juist voor een ingetogen samenzijn. Wij doen alles om die dag tot uw dag te maken.

Graag tot ziens bij de 4 jaargetijden waar u prachtig uitzicht heeft op de stadsbrug en Hanzevloot van Kampen!

Website:
www.devier-kampen.nl

Adres:
IJsselkade 59
8261 AG Kampen

Telefoonnummer:
038-3333463

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media