De gunstige ligging van Hotel van Dijk in het centrum van Kampen in een monumentaal gebouw en direct aan de rivier de IJssel is voor vele gasten aantrekkelijk. De 18 kamers van het sfeervolle hotel in de eeuwen oude Hanzestad Kampen zijn voorzien van douche, toilet, telefoon, tv en draadloze internetaansluiting. Geen enkele kamer is hetzelfde door bijvoorbeeld diverse schilderen en andere decoraties. De kamers zijn onlangs vernieuwd. U kunt overnachten en ontbijten. Tevens kunnen mensen vergaderen en verjaardagen vieren als ze dit aanvragen. Ook zijn er in de omgeving van het hotel voldoende recreatiemogelijkheden zoals water en bos. 

In 2002 leerde Herman Wessels zijn latere vrouw Irma in Hotel van Dijk kennen en sindsdien runnen ze samen het hotel. Met het uitstekende personeel is bij Hotel van Dijk gastvriendelijkheid, tijd voor de klant en vooral humor en huiskamergevoel de motor waarop het hotel draait. De inchecktijden zijn van 14 - 21.00 uur indien u later bent dan kunt u altijd contact opnemen met de eigenaren. Voor boekingen, neem direct contact op met Hotel van Dijk. Niet alle kamers worden namelijk opengesteld voor bookingwebsites.

U bent van harte welkom in ons mooie en sfeervolle hotel!

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media