Voor een lekker drankje en balletje gehakt uit oma's keuken, kom eens langs bij café De Unie. Daarnaast kunt u genieten van warme en koude dranken met en zonder alcohol en tosti's en appelgebak. Café De Unie heeft een prachtig uitzicht over de IJssel en met het recent uitgebreide terras kunt u in de zomer lekker in de zon zitten.

De kaartclub en dartvereniging komen regelmatig in de kroeg bijeen. Voor de vrouwenkaartclub zijn nog plekken beschikbaar. Dus als u kan kaarten en houdt van gezelligheid in de koude wintermaanden dan bent u van harte welkom. We houden van ouderwetse gezelligheid dus we maken geen gebruik van multimedia. Mensen komen hier voor hun plezier en niet voor alles eromheen.

Graag tot ziens bij Café De Unie!

Website:
Facebookpagina

Adres:
IJsselkade 49
8261 AG Kampen

Telefoonnummer:
06-10478221

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media