Lunchroom 't Trappetje is de ideale plek in Kampen om gezellig wat te drinken en/of te eten. Gelegen aan dé winkelstraat van Kampen, de Oudestraat, en gevestigd in een mooi monumentaal pand met rijke historie.
In onze sfeervolle lunchroom kan je gezellig genieten van onze koffie specialiteiten met lekker gebak. Onze koffie komt van koffiebranderij Hesselink. Wij maken onze appelgebak en cake zelf, en daarnaast werken wij samen met Bakkerij Breet uit Kampen, zodat wij iedereen elke dag vers gebak kunnen aanbieden. Door onze sfeervolle inrichting, en de manier waarop wij de koffie presenteren, dragen wij hopelijk bij aan jouw persoonlijk geluksmomentje!

Wij heten u dan ook graag een keer van harte welkom in onze mooie gezellige Lunchroom.

Website:
www.trappetje.nl

Adres:
Oudestraat 25
8261 CC Kampen

Telefoonnummer:
038-3323645

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media