Op de menukaart van Cafetaria 't Middelpunt staan uiteraard alle bekende snacks, maar ook het nieuwe oerfriet. Het is gezellig snacken bij 't Middelpunt. Bij binnenkomst hebben de klanten direct zicht op de balie met friteuses, terwijl achterin gezellige zitjes zijn. De balie is van steigerhout in combinatie met een frisse blauwe kleur.

Aan het roer van 't Middelpunt staat Yvonne ten Hove, die voorheen horecamedewerkster was in zwembad De Steur. Haar partner Renko van Bodegraven is mede-eigenaar van restaurant De Vijfsprong aan de Plantage. Yvonne: "Dit pand is bekend van snackbar Koopman, die hier jarenlang heeft gezeten. We hebben alles van voor tot achter verbouwd en een frisse uitstraling gegeven. We beschikken zelfs over een binnenterras met uitzicht op de Nieuwe Toren."

Vanwege de centrale ligging dichtbij de Plantage en Oudestraat, ziet Ten Hove de toekomst van het cafetaria zonnig tegemoet. "Vandaar onze naam 't Middelpunt, maar het betekent ook dat we onze klanten centraal stellen." 

't Middelpunt beschikt over een aantrekkelijke plateservice en afhalen is ook mogelijk. Op vertoon van hun parkeerbon krijgen klanten die hun bestelling afhalen, hun parkeergeld van maximaal dertig minuten retour.


Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media