Brasserie De Smaeck van Campen staat voor lekker en gezellig. Een aangename, smaakvolle ontmoetingsplaats in het monumentale winkelhart van Kampen, op loopafstand van theater en bioscoop. Hier kan je zes dagen per week terecht voor lunch, vijfuurtje, hartige snack of zoete trek. En tijdens de koopavond serveren we tussen 17- 19.30 uur een daghap. Traktaties voor de inwendige mens voor een fatsoenlijke prijs.

Verse Producten
We vinden het belangrijk dat onze gerechten worden bereid uit verse producten uit de regio. Zo halen we bijvoorbeeld de tomaten voor onze Smaecksoep uit de koekoek., het tuindersgebied in IJsselmuiden.

Gezelligheid & ontmoeten
Gezelligheid en ontmoeten onder het genot van een hapje en drankje. Neem eens plaats aan onze stamtafel om anderen te ontmoeten.

Smaken uit Kampen
Onze smaken vindt u terug in de producten die we u bieden. Zo roken we bijvoorbeeld zelf verse zalm. En maken we gebruik van bijvoorbeeld Campereilander kaas. Ook heerlijk met een glaasje wijn.

De naam
We hebben gekozen voor de naam De Smaeck van Campen, omdat wij willen werken in Kampen, met jongeren uit Kampen en gebruik maken van producten uit de regio Kampen.

Adres:
Oudestraat 97, Kampen
038-7504112
www.desmaeckvancampen.nl

Openingstijden: 

Maandag Gesloten
Dinsdag 10.00 uur - 17.00 uur
Woensdag 10.00 uur - 17.00 uur
Donderdag 10.00 uur - 17.00 uur
Vrijdag 10.00 uur - 21.00 uur
Zaterdag 11.00 uur - 18.00 uur
Zondag Gesloten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media