Een wervelende, sprookjesachtige voorstelling met een oosters tintje én stoere elementen. Dat is ‘Quintus Danst 2017!’ Tijdens deze jaarlijkse eindvoorstelling op zaterdag 10 juni in de Stadsgehoorzaal presenteert de dansafdeling van Quintus zich met prachtige choreografieën en coole moves.

Klassiek ballet, moderne dans, streetdance, hiphop: wie van dansen houdt, wil Quintus Danst! niet missen! Rondom het thema ‘Duizend-en-één-nacht’ staan er onderdelen op het programma als Sheherazade & De Sultan, Aladdin’s matrozen en de Oosterse prinsessen. De choreografieën zijn van dansdocenten Marie Chantal Bakx, Lianne ten Napel, Britt de Vries en Tushar Changoer.

Er is een matineevoorstelling om 14.30 uur en een avondvoorstelling om 19.30 uur. Kaartjes à zeven euro zijn verkrijgbaar bij de kassa van de Stadsgehoorzaal, www.stadsgehoorzaalkampen.nl, tel. 038-3317373.

Quintus Danst! is een samenwerkingsproject tussen de Stadsgehoorzaal Kampen en Quintus, centrum voor kunst en kunsteducatie aan de Vloeddijk 38. Meer info: 038-3371200.
Een concept van: Pankra, Leuk Geregeld & MacHelp