Wat een grandioos cultureel spektakel hebben we de afgelopen dagen samen mogen beleven tijdens de Internationale Hanzedagen hier in Kampen. Wat is het bijzonder dat we dit evenement samen als gemeenschap hebben mogen organiseren. Fantastisch dat er zoveel bezoekers uit binnen- en buitenland de moeite hebben genomen om naar Kampen te komen. Fantastisch dat iedereen heeft kunnen genieten van de gastvrijheid van de Kampenaren, van het veelzijdige programma, van de prachtige concerten en van de rijke Hanzehistorie hier in Hanzestad Kampen!

Veel dank aan alle organisatoren, sponsoren, bedrijven, verenigingen en de vele mensen die voor- en achter de schermen al een aantal jaar, en zeker de afgelopen maanden, keihard gewerkt hebben om deze 37e editie van de Internationale Hanzedagen tot een groot succes te maken. Met duizelingwekkend veel verschillende programmaonderdelen hebben we Kampen en de economische regio Zwolle in de spotlights gezet. Op bijna elke vierkante meter van de stad was wel wat te beleven.

Ook veel dank aan de Nederlandse Hanzesteden voor de waardevolle invulling die zij gegeven hebben door diverse programma’s te organiseren. De Hanze verbindt, met elkaar hebben we op deze manier invulling gegeven aan de onderlinge verbondenheid tussen de Hanzesteden.

Naast de Hanzedagen is er nog veel meer te beleven in Kampen. Kom deze zomer terug en geniet van de Kamper Ui(t)dagen, het Creaspektakel, het grootste stripfestival van Nederland of de Kamper Kadefeesten. Lukt het je deze zomer niet om terug te komen? Kom dan in april 2018 terug voor SAIL Kampen. Een enorm groot nautisch evenement dat je niet mag missen! 

Wij hopen dat iedereen genoten heeft en heten je graag nogmaals van harte welkom terug in onze hartelijke Hanzestad Kampen! 

Klik hier voor alle evenementen, kijk op de facebookpagina Hanzestad Kampen of ontdek Kampen op de website waar je je nu bevindt: www.stad.kampen.nl.

Foto credits: 
Richard Tennekes
Kampen Kiek'n
Erik Wilderdijk
Kampeninbeeld.eu
Een concept van: Pankra, Leuk Geregeld & MacHelp