De Kamper Ui(t) Dagen zijn al jaren een grote publiekstrekker in de zomerperiode; talloze kraampjes, acts en optredens maken de stad tot een gezellige huiskamer. Tijdens deze dagen worden er tal van activiteiten georganiseerd waaonder het beklimmen van de Nieuwe Toren, het varen op de IJssel, straattheateracts en nog veel meer. Kom 27 juli, 3 augustugs, 10 augustus, 17 augustus en 24 augustus naar Kampen en geniet van in de historische binnenstad. 
 • Programma 27 juli
 • Programma 3 augustus
 • Programma 10 augustus
 • Programma 17 augustus
 • Programma 24 augustus

  Of kijk op: www.kamper-uitdagen.nl

  Nieuwe toren beklimmen
  Tijdens de Kamper Ui(t) Dagen kan men van 10:00 tot 17:00 uur de Nieuwe Toren beklimmen. Volgens traditie is dit schitterende monument open voor bezichtiging waar u uiteindelijk kunt genieten van een spectaculair uitzicht over de binnenstad van Kampen. Op de eerste Kamper Ui(t) Dag is dit tevens het toneel van de aftrap van dit zomerfestijn in de binnenstad van Kampen. De beklimming kost €3,- per persoon, bovenop de Nieuwe Toren staat iemand die uitleg geeft over de stad.

  Vaar mee met de Veerman van Kampen
  Tijdens alle Kamper ui(t) dagen is het weer mogelijk een vaartocht te maken op Salonboot Veerman van Kampen.
  Vertrek om 11:30, 13:00, 14:30 en 16:00 uur. De vaartochten duren gemiddeld 60 minuten en de toegangsprijs is €6,- p/p. Kijk voor meer informatie op www.deveermanvankampen.nl.

  Vaar mee met de Jannes van Campen
  Vanaf de tweede Kamper Ui(t)dag is het mogelijk om een uur mee te gaan het water op. De vertrektijden zijn als volgt: 13.00, 14.15 en 15.30. Tickets zijn verkrijgbaar op de dag zelf bij "Kijk op Kampen" aan de Oudestraat 163, in het centrum van de stad. Vooraf reserveren kan via www.rondvaartkampen.nl of info@rondvaartkampen.nl. De kosten bedragen voor volwassenen € 7,50 incl. 1 x koffie of thee en voor kinderen tot 12 jaar: € 4,- incl. 1 x ranja. Voor kleine kinderen zijn er reddingsvesten aanwezig. Ligplaats: ter hoogte van IJsselkade 64.

  Kijk voor meer informatie op: www.kamper-uitdagen.nl 

Een concept van: Pankra, Leuk Geregeld & MacHelp